Narcis Jeler

Narcis Jeler

Senior Consultant, Public Speaking Specialist

În cariera sa, graţie experienţei sale manageriale şi profesionale, Narcis, a consiliat în probleme de comunicare şi afaceri externe ultimii trei miniştri ai mediului, pe care i-a avut administraţia guvernamentală a României.

Deţinând pe rând poziţii de Consilier Ministerial, Secretar de Stat în Ministerul Mediului, Consilier pe probleme de afaceri europene al Ministrul Mediului, Narcis Jeler, a avut create condiţiile optime pentru dezvoltarea sa profesională. A urmat studii post universitare, precum Cursul de Informare şi Comunicare Guvernamentală în Ministerul Afacerilor Externe organizat de Academia Guvernamentală a The Kingdom of the Netherlands, The Hague, dobândind competenţe şi expertiză în domeniul Comunicării, Relaţiilor publice şi Public Speaking-ului.

În perioada 2011-2012 a fost Negociator Şef (expert level) pentru România la Convenţia ONU pentru schimbări climatice, în perioada 2005 – 2008 a fost Consilierul Personal al Ministrului Mediului în probleme de comunicare.

În 2008 a fost coordonatorul evenimentelor culturale şi de promovare a României la Expoziţia Internaţională „World Water Expo”, de la Zaragoza, Spania, dobanind astfel experienţă şi expertiză în organizarea evenimentelor şi conferinţelor internaţionale.

În 2006 a fost coautor al catalogului României la Bienala de Arhitectură de la Veneţia, scriind capitolul dedicat urbanismului şi protecţiei mediului.

Domenii de expertiză: Public Speaking, Prezentation Skills, Comunicare cu social media, Comunicare şi Persuasiune, Comunicare şi PR, fiind confortabil atât în mediul economic cât şi în cel politic, graţie backgroundului său profesional.