Mugurel Sebok

Mugurel Sebok

Senior Consultant, Specialist Media şi Comunicare

Mugurel  are o experienţă managerială de peste 9 ani în Radio şi publicitate, în calitate de Director Radio Kiss Fm şi Radio Magic FM Satu Mare. A acumulat o experienţă profesională impresionantă care-l recomandă ca şi trainer/consultant pentru domeniul Media şi Comunicare.

Este licenţiat în Studii Europene  şi are  Studii Postuniversitare la Universitatea Babeş Bolyai Cluj(2000), fiind interesat de Multiculturalism, Naţionalism şi Managementul Relaţiilor Publice.

În calitate de consilier la Comisariatul pentru Societatea Civilă Satu Mare, a consiliat o serie de clienţi cu privire la Drepturile Omului în concordanţă cu legislaţia europeană în vigoare, dezvoltându-şi astfel abilităţile de lucru cu clienţii.

Odată cu cariera în Radio şi publicitate, Mugurel şi-a descoperit vocaţia de trainer/speaker, ca atare a realizat şi livrat workshop-uri şi training-uri pe tema comunicării.

Sub titlul ”Limbajul care convinge”,  training-urile livrate de Mugurel au  abordat  subiecte legate de tipurile de comunicare,  noţiuni de limbaj hipnotic şi tabuurile lingvistice precum limbajul umbrelor, sclavia verbală şi  cuvintele armă.

În calitate de Trainer Apimedia, Mugurel  livrareaza  programe de  training şi workshop-uri de Comunicare, Presentation Skills, Branding şi Promovare, Comunicare în situaţii de urgenţă.