Andrei Aradits

Andrei Aradits

Actor, Specialist Media

Andrei Aradits a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1996, clasa profesorului Florin Zamfirescu. A jucat la Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Bulandra şi Teatrul Naţional.

Andrei Aradits a jucat şi în lungmetraje: "Tatăl fantomă" (2009), "Bunraku" (2009), "Cenuşă şi sânge" (2009) - film prezentat în afara competiţiei Festivalului Internaţional de Film de la Cannes din 2009, "Slaughter" (2009), "Contra timp"(2008), "Restul e Tăcere" (2008 ), "Greşeala din trecut" (2007). A jucat şi în seriale de televiziune precum "Mafalda di Savoia" (2006), "În familie" (2002) - rolul Florin Avram, "Efect 30" (2009).
În  anul 2010, Andrei Aradits a apărut în distribuţia telenovelei "Narcisa sălbatică" în rolul lui Cristian iar din 2012 este membru al juriului emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Andrei Aradits este un actor căruia îi plac provocările profesionale, ca atare a devenit trainer al cursului de artă dramatică din cadrul programului multidisciplinar de formare pentru profesorii din învăţământul preuniversitar, coordonat de UNATC," Competenţe în comunicare, performanţă în educaţie".

Au urmat apoi alte colaborări cu firme de training şi consultanţă, că trainer pentru cursul de Comunicare şi Negociere, trainer sesiuni de Role - play-uri comunicare verbală şi nonverbală, presentation skills.
În calitate de Trainer Apimedia, Andrei Aradits livrează programe de training şi workshop-uri care se bazează pe elemente şi tehnici de actorie, adaptate domeniului de business pentru a optimiza abilităţile de comunicare şi prezentare ale participanţilor. Andrei aduce plus valoare cu expertiză sa în cursurile  pe tema Comunicare, Presentation Skills, Public Speaking, Negociere şi Vânzare inteligentă.