Alexandra Dana Pavel

Alexandra Dana Pavel

Senior Consultant, Specialist Media şi Comunicare

Alexandra este de peste 6 ani în Radio şi Televiziune şi a acumulat o experienţă profesională relevantă pentru domeniul Media şi Comunicare.

Fiind absolventă a unui Master în Producţie Media, la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative ale Comunicării, Universitatea Babeş Bolyai Cluj (2010), Alexandra a activat ca Reporter şi Prezentator pentru Studioul Teritorial TVR Cluj, realizând reportaje şi videoprezentari pentru diverse emisiuni. A realizat printre altele,  rubrica informativă " E bine să ştii", pentru postul naţional TVR 3.

Dovedind o bună cunoaştere a tehnicilor cinematografice şi de televiziune, a proceselor de Advertising, Marketing, Media Planning şi Public Relations, Alexandra a realizat şi prezentat o serie de emisiuni difuzate de TVR1 şi TVR3, cele mai cunoscute şi apreciate fiind: "Medicul de Gardă", "Lingura sau polonicul","Retrospectiva săptămânii"," Picătura de cultură", "Înfruntarea bucătarilor", "Matinal magazin", " Agenţia de Voiaj" şi "Jurnalul".

A realizat ştiri care au acoperit toate domeniile, a fost voiceover, realizator şi prezentator. În momentul de faţă, prezintă jurnalul de la ora 6:00 pe canalul TVR1 şi este Sales Executive pentru Radio Kiss Fm, Staţia Tg. Mureş.

În calitate de Trainer Apimedia, Alexandra livrează  programe de  training şi workshop-uri de Comunicare, Presentation Skills, Branding şi Promovare, Comunicare în situaţii de urgenţă.  Alexandra îşi valorifică astfel competenţele profesionale deţinute şi adugă plus valoare  Programelor Apimedia.