Ovidiu Dimofte

Ovidiu Dimofte

Trainer, Senior Consultant

Experienţa managerială dobândită de Ovidiu în cadrul unor companii multinaţionale precum Coca-Cola România şi Shell România i-au dezvoltat spiritul antreprenorial, astfel că începând din 2004 a devenit acţionarul companiei Estima Motors – Dealer Toyota România, iar din 2009 a preluat şi o a doua licenţă: Hyundai România.

A fost mereu preocupat de dezvoltarea personală şi profesională, fapt pentru care începând cu anul 2000 a devenit Tutor Open University Business School – Codecs instruind de atunci şi până în prezent peste 1500 manageri ai unor companii de top din România.

Încă din 2002 s-a certificat ca Trainer Codecs, livrănd programe precum: Management Financiar, Management Performant, Management de Proiect, Costuri şi Bugete unor companii precum Navrom Galaţi sau Poliflex (Grup Eurofoam) Sibiu, fiind în acelaşi timp unul dintre trainerii care au livrat şi livrează cursuri de Leadership şi Management de proiect pentru liceenii care fac parte din programul Leaderii Mileniului III – proiectul Fundaţiei Codecs.

Ovidiu a participat la cursuri şi programe de pregătire Train de Trainers ( peste 25 de cursuri) dezvoltându-şi competenţe pe arii de interes precum: Leadership şi Management, Managementul schimbării şi performanţei, Management Financiar, Comunicare şi persuasiune, Vânzare şi Negociere, Management de Proiect, Costuri şi Bugete, Lucru în echipă.

Deţine o Diplomă în Strategy – eliberată de Open University Business School UK, o Diplomă Profesională în Management (2004) şi un Certificat Profesional în Management (2002) eliberate de aceeaşi universitate, fiind unul dintre Alumni activi ai acestei universităţi. A absolvit cursul Project Management al Open University obţinând astfel şi certificarea de PM – Project Manager.

Ovidiu este un profesionist, orientat spre rezultate sustenabile, dornic să împărtăşească experienţele şi cunostinele sale cât mai multor cursanţi. Este o fire sociabilă, asertivă, motivată de noi provocări în carieră, fiecare nou proiect fiind apreciat ca o oportunitate de dezvoltare personală şi profesională.